Jeg ved godt man skal passe på i disse #metoo tider, men jeg vover pelsen..

Så er den første uge gået med hjemmearbejdsplads og et påbud om at “Så bliv dog for f***** hjemme”⚡⚡⚡

Det har de fleste heldigvis forstået – efterhånden som ugen er gået. Mit FB-feed svømmer i hvert fald over, med billeder af hyggelige stjernestunder fra de små hjem. Midt i denne enorme samfundskrise er det smukt at se hvor omstillingsparate vi mennesker egentligt er!!! Måske har det endda været ret så tiltrængt i nogle familier, og på høje tid at få støvet de gamle brætspil af. Der er en gave gemt i alting. Det tror jeg på. Men nu til dagens

GO’ KOLLEGA KARMA TIP

Det er jo ikke alle der har, tilbragt weekenden med brætspil og slynget i sofaén med familien.

1,7 millioner eller 30 % af alle voksne mennesker i Danmark bor faktisk alene.

Der er ingen alternativ tekst for dette billede

Det var sørme mange?? Ja ikk!!! Så det skulle virkelig undre mig, om der ikke også var et par singler eller tre på DIN arbejdsplads. Det er dem det skal handle om nu:

TOVE fra IT, JYTTE fra marketing (😊) og unge WILLIAM fra salg.

I denne tid, skal vi huske, at vi er nogen, der før Corona, fik dækket store dele af vores sociale behov på jobbet, via samværet med vores kolleger. Det gør det lige en tand sværere for dem…. i disse tider.

Der er ingen alternativ tekst for dette billede

Sværere ja!! Men ikke umuligt: Vi kan (og skal) stadig føle os set, grine sammen og opleve et fællesskab. Men vi er nødt til at være mere opfindsomme(og også modige) Er du det?? Dagens tip(ja og nogen vil altså måske mere kalde det en udfordring) er: Zoom in på de kolleger som du ved bor alene, unge som gamle, og alle slags køn… (ifølge LGBT findes der faktisk 71 kønsdefinitioner) Men vi gør det nemt for dig her – lad os bare snakke om mennesker og holde os fra hele kønsdebatten. Man kan jo hurtigt komme til at #kønsshame nogen uforvarende. Vi snakker altså her om alle de mennesker/personer på dit job som bor alene: (OG hvis du har fået lyst til at læse mere om køn: https://helsbib.dk/nyheder/faglitteratur/hvor-mange-koen-findes-der)

Alle os andre, vi haster videre ⚡⚡⚡ her:

Skulle jeg vælge ét citat fremfor alle andre …. ville det helt sikkert være dette:

Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd. Det kan være meget lidt, en forbigående stemning, en oplagthed, man får til at visne eller man vækker, en lede man uddyber eller hæver. Men det kan også være forfærdende meget, så det simpelthen står til den enkelte, om den andens liv lykkedes eller ej. K.E. Løgstrup

Det kan altså være stort som småt – men sikkert er det at ALT hvad vi gør har betydning. SMÅT men sjovt…… Du kan fx. sende en vits afsted!! https://youtu.be/pQmnyQ90p0g Du kan jo altid høre om de kom godt “hjem” fra jeres virtuelle bar i fredags? Eller sende en varm tak for noget vedkommende har gjort godt i sidste uge, spørge til hvordan det går på “hjemmearbejdspladsen , om vedkommende kan få tiden til at gå, er bekymret over situationen, om de mangler toiletpapir eller gær, om de kender nogen der har fået corona, eller om de…… ⚡⚡⚡STOP!!!!!….⚡⚡⚡…………..okay okay nu er jeg med.

Mega Fedt, så er det bare ud af comfortzonen og afsted….’stalk’ en single fra jobbet. Hvem starter du med ???