VirksomhedsAntropologerne

Jeg startede VirksomhedsAntropologerne, fordi jeg brænder for at alle skal have et meningsfuldt, sundt, sjovt og produktivt liv.

Tallet 8 stod klart som et tal jeg skulle arbejde med. Om man er ejer, leder eller medarbejder fylder vores arbejdsliv mindst 8 timer dagligt – altså størstedelen af vores vågne og aktive timer – og det er også her vi bruger vores kompetencer, viden og samarbejdsevner til at skabe resultater og et meningsfuldt arbejdsliv.

I det samspil har vi alle en rolle, og det er her det afgøres om vi har en produktiv og positiv hverdag. Det er her jeg med mit drive og mine personlige og faglige kompetencer har erfaret, at jeg med enkle metoder kan gøre en markant forskel. Det handler i bund og grund om, at vi alle tager et større ansvar, for det der er virksomhedens kerneopgave og for den måde vi som individ påvirker hinanden.

Jeg er så heldig, at min passion hver dag fylder mindst 8 timer; nemlig at skabe sammenhæng mellem arbejdsglæde og en bedre bundlinje i virksomheder.

Ekstern sparring

I marts 2019 etablerede VirksomhedsAntropologerne et super skarpt Advisory Board. Vi ved om nogen, at ekstern sparring er essentielt og hvordan det bidrager til at løfte en virksomhed og sætte turbo på udviklingen. I VA var vi naturligvis mega ambitiøse da vi skulle vælge kandidater. Vi har sat overlæggeren højt.

Anne Frost
Super cool foredragsholder, ledelsesrådgiver og ikke mindst ekspert indenfor Employee Advocasy og de sociale medier.
https://www.linkedin.com/in/annefrostcom/

Otto Lyhne Berg
Ingeniør, idéudvikler og erfaren projektleder og ikke mindst totalt hardcore Excel-nørd.
https://www.linkedin.com/in/otto-berg-vfp100/

Jesper Olsen
Ultra erfaren virksomhedsudvikler, lederskabs- og strategirådgiver. International LEAN-kompetence og ansvarlig for flere succesfulde ’turnarounds’.
 
https://www.linkedin.com/in/jesperolsen1964/

 

Gratis og
uforpligtende
samtale

Ja tak, jeg vil gerne bestille en 2 timers samtale med konkret råd og vejledning omkring virksomhedskulturen, hvor fokus er på netop min virksomhed.

Bliv ringet op

 

 

Ja tak, jeg vil gerne ringes op for at få en kort snak om, hvordan jeg fremtidssikrer min virksomhed.

 

Copyright © 2017 -2019 | VirksomhedsAntropologerne, Søren Frichs Vej 52, 8230 Åbyhøj