Test dit teams personlige adfærd på arbejdspladsen

DiSC-profiler er et væsentligt skridt
mod at sammensætte et high performanceteam. 
Det giver færre konflikter, større arbejdsglæde
og dermed øget produktivitet.

 

 

DiSC er blevet et af verdens mest populære værktøjer til udarbejdelse af personprofiler. Her beskrives menneskers adfærd i bestemte situationer.

DiSC-profiler anvendes i stigende grad i danske virksomheder, hvor det specielt indenfor erhvervslivet har vundet indpas. Det skyldes i høj grad, at det er et lettilgængeligt profilværktøj, der samtidig har en stor effekt.

En persons adfærd vil udfra svar, placeres i forhold til
DiSC profilens fire parametre:

Blank

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

D: Dominans (Dominance)

Denne person har en dominerende adfærd. De er meget målorienterede og motiveres af de resultater, de kan skabe. Denne persontype er ligefrem i sin kommunikation, og vil også gerne give ordre til andre. Persontypen trives bedst med at have kontrol, og undgår om muligt at blive styret af andre.

I: Indflydelse (influence)

Denne profil er i højere grad en teambuilder. Det sociale aspekt og fællesskabet spiller en stor rolle, og kommunikationen er derfor vigtig. Personen opleves ofte som meget venlig og entusiastisk.

S: Stabilitet (Steadiness)

Her har vi med en holdspiller at gøre. Denne persontype trives med stabilitet og tryghed. De tænker langsigtet og arbejder for at opnå langvarige relationer og tager gerne det lange seje træk. Denne persontype elsker at fordybe sig i sine opgaver, og tid til opgaveløsning er en nødvendighed.

C: Samvittighedsfuld (Conscientious)

Denne persontype er meget struktureret. Fakta er vigtige og de elsker at diskutere ud fra logiske argumenter. Denne persontype er kendetegnet ved stor grad af omhyggelighed og fokus på detaljer.

Hvad kan DiSC gøre for din virksomhed

Ja tak, jeg vil gerne bestille en gratis og uforpligtende  samtale.

Copyright © 2017 -2019 | VirksomhedsAntropologerne, Søren Frichs Vej 52, 8230 Åbyhøj